Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Godmorgonkram älskade uggla<3


Skattkammaren

 

min är fylld av klingande mynt

men de är av annan valör

än handlarens dusör

det är inte julgranens glitter och pynt

jag bär en ovärderlig skatt

bevakar den dag och natt

som draken lindar jag min kropp

om denna törstsläckande kopp

många vill gärna den dela

dessa toner som för sinnet spela

i stunder då jag dem behöver

hjärtats lyckoklöver

 

Tack för alla goda minnen

 




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2021-08-12 06:30



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Wow spänningen stiger ska jag fixa allt idag först gäller det inte få punka
2021-08-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP