Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man kan älska barn som inte är ens egna, när barn behöver en,,


solskens pojken.

du kommer och går förbi.
mitt fönster varje dag.
du ser ledsen ut.
tittar ner i marken.
du tittar och tittar .
på mig varje gång.
du är en liten.
afrikans kille du tittar .
och tittar hela tiden.
jag är ljus i hyn ljushårig.
du är alldeles mörk i hyn.
du bor här nånstans.
lilla solskens pojken.
jag är extra farmor ,
han har ingen farmor.
till en kille som du.
det är mitt första barn barn-
lille bror jag är extra farmor för.
lilla solskens pojken. ser jag dig snart i gen.
skall jag fråga vad du heter,
vad du bor, du gör mig glad.
du kanske är 7.8 år.
jag skall titta efter dig .
nu när skolan börjar då kan jag vissa dig kortet.
på min solskens pojke som blivit stor. nu
min solskens pojke har ingen farmor .
då blev det jag skrev i dag 15.00 12. 8.2021. birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2021-08-12 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP