Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runt hennes fötter en snara

Klockan var 18.32 och hon slumrade någonstans mellan dröm och vakenhet

Runt fötterna en snara

precis som hon hade gjort de senaste dagarna. Greppade tag om den sista väven




Fri vers av Audit
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-13 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Audit