Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galgberget

Jag står här uppe på kullen
som vanligt
Helt ensam igen

Med min längtan

Och jag vrålar upp mot stjärnorna
dricker månens ljus




Fri vers av Audit
Läst 100 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-18 00:44



Bookmark and Share


  Anya VIP
Snyggt och starkt.
2022-04-22

  SatansSon VIP
bra. kortdikt. bra bildspråk.
2022-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Audit