Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstens färg tog slut

Orkar inte
Resan
Ner
Där skapandet
Regerar
Konstens sanning
Är oftast svart
Stundtals blodröd

Så när verkligheten
Målade med svarta penseldrag
Lång period
Än idag finns stunder
det gråa skymmer solen
Tog skapandets svarta färg
Slut
Är det för att skydda mig
Låt penslarna ligga
Låt tiden bero

Att vistats i
Ångestens labyrinter
Ovisshetens rum
Under lång tid
Förtvinade
Sargade
Mitt inre
Likt ett slagfält

Många ord
Har mist
Sin betydelse
Dess styrka
Bleknar
Mot verkligheten
Den nya sexsträngade
Skänker mig toner
I mitt inre behov
Av konst




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-13 16:08



Bookmark and Share


  Syrran77
Musikens helande kraft
2021-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP