Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skalet



ingen förståelse finns för människor
som får sin glädje av rycka benen
av flugan
de tömmer andras kornbodar
även om de inte hungriga
mörkret ständigt på väggarna krafsar
och sorgen faller över de som lever
i asfaltsdammet

månne det regnet stillar törsten
hos kannibalen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2021-08-15 11:04



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ramlade över svaret mammi sorgligt människor som säljer ut andra som grönsaker eller tröstenappar
2021-08-15
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP