Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välviljans rustning


Med en rustning av välvilja och ett svärd av vänlighet

är du redo att strida för hjärtats tillåtande öppenhet 

Jaga bort alla kvävande skuggor med ett 

äkta befriande leende

grundat i enkelhetens fria seende

Då hjärtat är din kompass och seglen fylls av kärlek 

kan du färdas genom stormar i tillitsfull trygghet

Ja du har redan funnit en naturlig hamn

under alla ytliga namn

en vild skönhet

bortom alla

horisonter

som bara

är

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-15 11:04



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Ja, så skulle man möta livet, då är man trygg i sig själv. Så vackert!
2021-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP