Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Soldraken klokuggla

 

omsvärmad av den givmilda naturen

det surrar överallt av flygande eldkulor

sköra fjärilar svirrande metalldrakar

ännu arbetar drivkraften i sitt hjul

samlar pärlor i vår hand

tiden alltför värdefull för att förlora

de ännu ljusa dagarna

som i blå dräkt färdas över himlen

dragen av sina Appaloosa

den naturliga drivkraften

soldraken i våra liv

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2021-08-16 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP