Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Är du där?

 

Jag!

Spingar!

Mot mörkret med bultande hjärta

 

Jag med Tanja ben

Springer

Mot mörkret

 

Söker skydd

 

Är du där?

Är du där!

Är du där?

 

Min skugga!

 

Är du där?

Är du där!

Är du där?

 

Ä

R

 

D

U

 

D

Ä

R

 

??????????????




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 120 gånger
Publicerad 2021-08-16 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP