Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag är vi inte här

En dag sitter någon annan vid vår vinbärsbuske.
Kanske drar de upp den och lägger stenar på hela baksidan?
Då ska jag spöka för dem.




Prosa av Cikoria Blå VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-16 16:36



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa vad vet man om sina vinbärsbuskar när man inte längre finns här. Bra frågeställning.
2021-08-18

  Gunnel Eriksson VIP
Bra tanke att det kommer andra efter oss. Intressant hur vi vill lämna miljön
för att slippa spöka.
2021-08-17

  Lottie Ålhed VIP
En tanke med igenkänning. Att någon annan en gång ska finnas men inte du.Kul med spökeriet också.
2021-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP