Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack för idag älskade klokuggla <3


Utrikeskorren


Lars Porseryd förklarar rätta viljan fanns inte hos afghanerna
miljarder har pumpats in i landet för utbilda rusta landet militärt och kämpa för ett självständigt Afghanistan
vägen till Kabul låg öppen för talibanerna övertagandet av staden gick snabbt
20 års framsteg vänder ansiktet mot en islamisk stat
fruktansvärda scener skräckslagna människor klängde sig fast vid planet
på väg att lyfta rädsla triggar andra

förstår bättre president Bidens vilja de måste kämpa emot
de saknade en stark ledargestalt


finns likhet med den som inte kämpar för sin rätt
utan finner sig följa en starkare röst
människan blev bekväm av sin natur efter den industriella revolutionen
vad händer med tekniken i framtiden
robocop tar över och människan blir slav
med intatuerade nummer på pannan.

så mycket vi har vara tacksamma över i Sverige
oerhört viktigt vi värnar om vår demokrati
och våra mänskliga rättigheter





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2021-08-16 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP