Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
finn fem fel


förgätmigej

Försummade fröken fräken från förfallna fulorten.
Få fel funna för de flesta fastän flickan fann fler.
Förlorade fanskap flinade, flåsade från första fnitter från fittbärande främling.
Fulla fyllon famlade och fumlade längs fållen.
Fulorten försvagade och forsande floder
fick flickan att försvinna från fältet föralltid.

Flickan fann sig när frihet infann sig,
far away from förfallna fulorten.




Fri vers av minnsminna
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-16 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

minnsminna