Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MAXIMUM OVERDRIVE

I sysslolöshetens tortyrkammare
där ledans sträckbänk
drar ut på tiden
melankolins tungsinta symfoni
komponeras
i apatisk ignorans
medan den stämmer upp
sitt crescendo till maximum overdrive
i en oavslutad ouvertyr.



?~




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2021-08-17 03:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP