Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Talibanerna hävdar att de gör Herrens vilja.


Afghanistan största tv -studio Tolo säkerställd av talibaner

https://www.darya.stream/live-tv/tolo-tv-live.html

 

Igår gick flera killar från talibanerna till Afghanistan största tv -studio Tolo och sa till sina anställda att talibanerna säkerställer deras säkerhet. Tolos anställda kollapsar av glädje.


"Talibanernas snabba övertagande av Afghanistan utgör en ny utmaning för stora amerikanska teknikföretag när det gäller att hantera innehåll som skapats av en grupp som av vissa världsregeringar anses vara terrorister"

"Kina förbereder sig för att officiellt erkänna Islamiska Emiratet Afghanistan, som uppskattas till över 1 biljon dollar i gruvresurser.
Ungefär är uppskattningarna något daterade, vi pratar om 60 miljoner ton koppar, 2,2 miljarder ton järnmalm, 1,4 miljoner ton sällsynta mineralelement som lantan, cerium och neodym och aluminiumtråd, guld Silver, zink, kvicksilver och litium.
För att ge dig en uppfattning är Khanneshin -karbonatfältet i afghanska Helmand -provinsen ensam värt 89 miljarder dollar.
Sedan skulle det finnas opium florida -marknaden, som tillsammans med kinesiskt fentanyl försvagar västerländska samhällen.
För att inte tala om den organhandel som Kina (och inte bara) hungrar efter
Pengarna följer efte"
Allt detta i väntan på Peking att ockupera Taiwan militärt ????




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-17 07:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP