Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckelpiga

Sommaren är inte över än min vän,
den har just landat på din arm.




Prosa (Kortnovell) av Louise Sahlberg
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-08-17 10:49



Bookmark and Share


  Poesia VIP
Wow så fint och tröstfullt du fångar sommarens kanske sista flämtningar. Väldigt vackert bildspråk.

*varm applåd*
2021-08-18

  Susen VIP
Mycket få ord. Gillar vändningen. Tilltalande titel
2021-08-18

  Sparvögat VIP
Ett vackert besök…
2021-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Louise Sahlberg