Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Ur "Journalistisk källskrift" /Sten Wiking


KÄNDISSKAPETS BAKSIDOR

I kändisvärlden rider de flesta på
varandra och sparkar både nedåt
och uppåt utan moraliska eller
yrkesetiska principer i jakten på
uppmärksamhet och nu senast
kritiserades Lundells nya kärleks-
lycka av en B-skådis där även
deckarsåpan Läckberg gnider sig
torr.

I denne B-skådis uppfattning blir
en 38-årig kvinna 12 vilket i så fall
avslöjar honom själv som pedofil
genom sitt betraktelsesätt.

Var själv en sommar tillsammans
med en 33 år yngre kvinna men
klarade mig ifrån pedofilattacker
i avsaknad av kändisskapets av-
undsjuka träsk.

Så ta till vara tiden Uffe och njut
av kärlekens lagrar det är du väl
förtjänt för det gjorde jag,
och kommer göra det igen med
en kanske ännu yngre kvinna,
and you are never to old or young
to rock'n roll because Love has
no age.

Däremot har anklagelseakterna
ingen ålder heller som anklagat
självaste Nobelpristagaren Bob
Dylan för ett 56 år gammalt över-
grepp på en 12-årig flicka 1965
för att likasom Roman Polanski
drogat och förgripit sig på en 13-
åring i Jack Nicholsons villa för
en sisådär 55 år sedan som om
minnet är bättre 2021 än 1965
trots att det brukar avta med
ålderns rätt.

Gräv upp de döda också och ställ
dem inför rannsakningsdomstol
för påstådda gärningar efter sin
död där listan lär bli lång av både
sanna och falska utsagor till att
söka avleda misstanken ifrån sig
själv och tömma sitt avfall på
någon annan helst sådana som
är döda och inte kan försvara sig

Nästa gång är det väl Gud själv
som anklagas utom Djävulen som
har politisk eller religiös immunitet.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 264 gånger
Publicerad 2021-08-18 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP