Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlen gråter...

-Kom inte in! snyftade lille Pär, för jag får inte gråta idag!
Vad konstigt tänkte systern, men undvek från att öppna dörren helt.
-Himlen är så glad idag, då får väl inte jag gråta.
-Äh, sa systern och kramade om honom.

Himlen gråter varje dag, bara inte över dig.




Prosa (Kortnovell) av N/A
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-08-19 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

N/A