Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara så du vet


tur att jag inte väntade
för du ringde ju aldrig

säkert trodde du jag var en som tror på ord

en som hoppas-fantiserar-drömmer om mer

väntar

kanske förvånat undrar

men vet du

jag är en som tror på osagda ord

på mersmak i händer som nyss hittat tillbaka till egna fickor
på fortfarande hungriga ögon efter en bröllopsmiddag av blickar

så när jag låtsasblygt log och kysste dig godmorgon och godnatt där på trappan

hade mitt hjärta redan gått hem




Fri vers av vinterflicka
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-07-26 22:08



Bookmark and Share


  livet
väldigt bra.
jag tror också mer på osagda ord.
jag småler inombords för den är liksom självklar med ändå inte.. kanon, denna bokmärker jag!
2006-07-26
  > Nästa text
< Föregående

vinterflicka