Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så nära ett löfte jag kan komma


ta din hand och spinn sidenlakan runt min kropp när den vill krypa iväg

om det inte hjälper får du spärra alla vägar

och jag får vila (i min bur) en stund när vågorna ropar

sen

när havet är stilla

viskar jag trohet i ditt öra

om du viskar lugn i mitt




Fri vers av vinterflicka
Läst 392 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-05 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vinterflicka