Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem är det som gnäller

som gnäller o klagar.
är du bättre en jag.
alla har vi olika .
tolkningar o värderingar.
.vi har olika värderingar.
tur satt vi är olika
ändå tjafs hit o dit.
du är du jag är jag.
alla tycker olika.
så är det bara.
aceptera varandra.
som den är.
jag gör det bästa .
jag är glad alt.
jag fått uppleva-..
ju mer man fått uppleva..
ju mer förstår man sin medmänniska .
då gör man bara det bästa,
vi är olika tycker olika,
jag skriver pricis som jag känner.
av birgitta skrev nu.




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2021-08-20 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP