Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NÄR ORDEN FÖRLORAT SITT VÄRDE

En enträgen skriftställares
okuvliga vilja att vilja om-
forma sakernas tillstånd
och alla värden med språk-
ets möjlighet lär bli ett lika
enväldigt som överdådigt
företag som aldrig kommer
att bära kostnaderna när
orden inte längre har något
värde oavsett sin logiska
realitets deklaration om
varat och intet för orden
har redan missbrukats så
ofta att ingen längre tror på
dem oavsett hur trovärdiga
de än verkar och vem som
än förmedlar dem.

Det som krävs är att uppfinna
ett nytt språk med nya ord
och nya meningar för de gamla
språken och meningarna har
förlorat sin mening.

~




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2021-08-20 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP