Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samlade Kommentarer från folk.


https://news.sky.com/story/afghanistan-live-updates-scramble-to-evacuate-diplomats-and-embassy-workers-from-kabul-continues-12385846?inApp=true

Trots löften om fred – talibanernas blodiga framfart (expressen.se)

"Sanningen syns inte här !!
Manipulation syns inte !!
De vill sätta oss i sin röra !!
Det kan överdrivas ....
För tillfället är de i eufori av fiendens avgång ....
De är alla som bröder ...
Tack vare amerikanerna händer det som hände i Afghanistan
de drog tillbaka sina trupper för att ge talibanerna en seger och lämnade hela militärarsenalen som ett arv.
Så var det i Rumänien under andra världskriget
amerikanerna kom för att hjälpa!
så kom de efter att Ceausescu dog att hjälpa.
Lite kärnvapen och lugnar dem eller vänta kommer kineserna med några covid -virus för dem också, och sedan kommer att dela alla afganska jordens rikedomar med Ryssland" i lugn och ro.

Talibanii i-au dat foc unei femei pentru c? a g?tit prost. Tinere transportate în sicrie pentru a fi exploatate sexual - Stirileprotv.ro




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-20 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP