Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Godmorgonkram <3 / Eget foto


Tänk ändå klokuggla



det finns platser som fredade
liksom smala remsor
utmed tunnlanden
marginaler gläntor och dikesrenar
där somliga kan vistas
som du och jag där vi kan andas
glädjen tillförsikten
hoppet och tron

det var de som satt i trädet
och som ramlade ner
länge låg de skadade på marken
före de reste sig
oövervinneliga
och klättrade upp igen
i Livsträdet




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2021-08-21 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP