Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksbarn

kramar och vrider
snyter ömt
skakar och smeker

bannar förmanar

lirkar lockande
vyssar tyst om natten
till alla klingande stjärnespel

klämmer och känner
smakar på

varje liten bokstav
mitt kärleksbarn




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-21 12:47



Bookmark and Share


  Susen VIP
Förnimmer en kärleksfull ton i dessa poetiska bokstäver
2021-08-21

  BenGust VIP
Vilket kärleksfullt välljud dikten ger prov på. "Vyssjar tyst om natten till alla klingande stjärnespel". Wow.

2021-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP