Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


blommar generöst nu


Jag tankar tröst

När doftfunkian blommar
går sommaren mot sitt slut
och tidigt på morgonen
när jag hämtar tidningen
i brevlådan
omsluts jag redan
av höstens dofter
tystnad och ödslighet

Men då böjer jag mig ner
mot blomman
och tankar tröst
som jag vet
kommer att behövas
mycket av framöver
när mörkret och kylan
tar över




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-08-21 14:00



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fint om tankar och känslor när hösten närmar sig med mörker och kyla. Så vackra blommor. Blir glad även om texten andas vemod.
2021-09-09

  Maj-Lis VIP
Fint att hämta kraft från naturen
2021-08-23

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att känna glädje och få kraft av en vacker blomma i trädgården.
2021-08-23

  Sparvögat VIP
I blommornas och naturens skönhet vilar tröst som du så fint tecknar…
2021-08-22

  Monika A Mirsch VIP
En suck av tröst, nättröst:
https://images.app.goo.gl/wUjrxuCpofTi8TYK8
: Funkior i vittappning
Hösthälsningen från öst!
2021-08-22

  Bibbi VIP
"Odla tystnaden ty i den talar Gud"
Daglig Kraft.
2021-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP