Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Värmen på ingång


Är det brittsommaren
som är på gång
Allt regn har varit bra
för grundvattnet och svampen
Då får vi smörfräst
taggsvamp och kantareller
till höstmackan
finns det härligare än doft
och dagg från träden faller
och tillflykt och vila
det livets liv, som inte är förgäves




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-22 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP