Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OKTOBER

Efter att den gamle bibliofilen suttit överhopad
med gamla antikvariska luntor i ett par månader
beslöt han sig för att gå ut och hälsa på solen
som genast omfamnade honom med sina värme-
strålande böljor.

Det var i Oktober månad den månad som för
många förknippas med ångest och depressioner
vilket hos den gamle bibliofilen var helt tvärtom
där denna höstens månad är en portal in i mång-
faldigandets återfödelse som föder så mången
konstnär, kompositör och poet.

Den är också räkenskapens och återhämtningens
årstid från syndens årstid när naturen tar tillbaka till jord vad den gav att i reinkarnation återuppstå ur sin metamorfos omvandling.

*

-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2021-08-22 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP