Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Varför gör du på detta viset


Varför rullar du dig i det där
Varför ser du så konstig ut
du skelar känner inte igen dig
och varför får inte jag lukta
Väs inte kattmyntan är bara min




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2021-08-22 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP