Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/oWMX8B/inbordeskrig-nasta-for-afghanistan


Talibanledare efterlyst av USA och FN fotograferades i Kabul

Vem kan förstå vad Amerika vill demonstrera nu efter en vecka, krigets reträtt eller eskalering.
Det verkar som om direktiven inte ges av en normal person.
Varför måste Amerika fortfarande jaga människor som de har gjort sina konton i fred med, varför ger inte en andra chans att vara tillsammans med andra mäktiga tjänare i det afghanska emiratet som religion och folk dem vill vara med och som bevis vilje inte strida. Det låg moral or lättja det är ändå en markering att dem är bröder i den undermedveta.


Grekland och Turkiet har avslutat järnstaketet för att stoppa emigranterna, ingen vill att afghaner ska rånas i förtvivlan på sina liv och sprida sig runt om i världen,  all goodwill finns hemma där dem tillhör, men någon fortsätter att framkalla hat  av interess.


"En talibanledare efterlyst av USA och FN fotograferades i den afghanska huvudstaden Kabul innan samtal om bildande av en ny regering, rapporterar BBC, informerar mediafax.

Khalil Haqqani, som är en del av Haqqani -nätverket, en av de tuffaste talibanerna, fotograferades på fredagen mitt i mängden i den afghanska huvudstaden Kabul.

Han var omgiven av beväpnade män klädda i militära uniformer.

Bilderna visar Khalil Haqqani i en moské som pratar med de troende.

USA erbjuder en belöning på 5 miljoner dollar för gripandet av Khalil Haqqani.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-23 03:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP