Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Fladdervingar

 

jag är solens budbärare

mitt språk är inte ditt

talar du inte,  förstår du inte

jag följer dig dit ingen går

står tyst nära dörren

lyssnar till dina andetag

de drabbar som vågor över hav

mitt innerstas lågor

som fastnaglad

av sanningen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2021-08-23 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP