Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förändringar


Sig själv

I fred

Förändring är det normala tillståndet
hävdar organisationsgurus

Man ska vara förberedd
och bara tugga i sig

Jag vill inte
Jag vara som en egen
utrotningshotad indianstam

Jag vill inte förändra mig
eller behöva möta andra
kommande utifrån

Staten ska också
skjuta till medel
för att jag ska förbli
som jag alltid varit




Fri vers av HRoger Simonsson
Läst 123 gånger
Publicerad 2021-08-23 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HRoger Simonsson