Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Litt, brottstycken" (589)


A POETIC SONGBIRD

Med samiska rötter växer
Roberta (Joni Mitchell)
Anderson (1943-)
upp till spillrorna av
Kanadas urbefolkning
som grannar,
vilket onekligen format
hennes poetiska värld
med en miljömedveten
och samhällsreflekterande
lyrik som liksom hon själv
aldrig använde kosmetika
eller läppstift,
är lika äkta som en
naturens drottning
precis som hon ville säga
" If you Love the nature,
well ! here she is"

*






Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 180 gånger
Publicerad 2021-08-24 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP