Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parishjulet

Snurrar runt

Kliv på

Ta en framtids korg

Livet

Ger en tanke

Sitter där rak i ryggen.

Se ned 

Långt till marken

Lite skrämmande

Parishjulet lyser i rött

Kärleken rymmer

Många korgar

Håll om mig

Öppna mitt sinne

Fullt ut

Skrattet ekar

Hjulet går runt

Kliver ut

Omtumlad 

Röd om kinder

Står stadigt på marken igen.

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-24 18:23



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja prarishjul å flyg får vara för mig, är så nöjd med hemmets förnöjelse! Inte ett dugg tråkigt å blir det så så har jag radion å Spotify, så det så! Ha ha
2021-08-24

  alicja lappalainen VIP
att vara i leken och ha avstånd
2021-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP