Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårbarheten hus

Finns många rum

Där iskylan

Drar igenom

Ensamheten

Har inget val

Låt dörren vara stängd

Sårbarheten gör 

För ont

Vill släppa taget

Värmen närmar sig

När styrkan kommit

Kan hjärtat vila i sin puls

Nya dörrar öppnas

Våga ta imot

Glädjen

Omsorgen

Fylls av kärlek

Var inte rädd längre

Huset är stängt

Obestämd tid




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-24 18:31



Bookmark and Share


  Poesia VIP
Känner igen tillståndet som du så väl beskriver. här. Att våga gå in genom öppna dörrar när orken inte riktigt finns där, då kan det tyvärr bli lockdown.


2021-08-25

  Niliboy
Jesus älskar den sårbare, å helar!
2021-08-24

  alicja lappalainen VIP
sårbarheten förstör kontakter med människor och livsglädjen
2021-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP