Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Malou efter 10 diskuterade teknikens landvinningar



vad de har för betydelse för vår hjärna, forskning ligger
tyvärr inte i framkant utan som alltid kvart över 12
Mobilen ett redskap på gott och ont. Vad har hänt med
människor som sitter bredvid varandra och klickar istället
för att kommunicera muntligen och se ögat

1..hjärnan blir lat vi behöver inte tänka, wikipedia fixar
2..hjärnan mår bra av att arbeta, fysisk träning gynnar
även tillväxten av dendriter och därmed får vi fler synapser
i vår hjärna vilket gynnar tankeflödet
3.. Vad händer med empatin då det mänskliga mötet uteblir
Vi människor är sådana att vi lär av varandra, läser
kroppsspråk och ögat
Det uppstår klyftor mellan människor , varandra finns inte.
Människan blir en robot utövar psykisk tortyr via
skärmen, det levande omvandlas till ett det och drivs
hjärtlöst hit och dit
Psykiska problem eskalerar

Det finns inget hopp för människan
när en endaste behandlas sämre än djur
det finns inget!

Verkligheten står i sin trädgård
naken tatuerad onåbar med zodiakens stjärnor
som ett diadem på sin panna.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2021-08-24 19:39



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ta snaran och gå och häng er
så gör ni samhället en stor tjänst
2021-08-24

  morgonstjärna VIP
har lärt mig psalmerna här på sidan
och de är manipulation hjärntvätt
psykisk terror
och alla gubbar och kärringar inte en sund person

inbillningssjuka vad fan har ni att erbjuda en frisk människa
ingenting annat än vansinne
2021-08-24
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP