Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ÖVERREPRESENTERADE ÄR DE MED UTLÄNDSK BAKGRUND BLAND BROTTSMISSTÄNKTA' infall är över: att skaka hand med två somrar och bara ha vinter när du saknar det som politisk emigrant?


Två somrar om året som politisk emigrant.

det är normalt att vara så, för de privilegierade med "Två somrar om året", den ena i Sverige och den andra i sina besöksländer, och som bekant på semester är allt och alla till salu, så om personen i fråga inte är skyldig kan det ha varit fel att återförenas med de hungriga släktingarna bakomrygg på honom, så den där nybliven svensk i hans landsmän själskap har så mycket att speculera i implicit ett tvivelaktigt förflutet,på båda sidor. så starkt som någonsin skyldigt kan bara klandras för "ej Missing längtan " och, som i Sverige, är det lagligt att döma någon enligt utan bevisen, det är normalt att även drottningen har varit offer för systemet, när hon anklagades för sin far för att ha köpt ett företag av någon som var i krig pga. till flöde och utestängningstransaktioner med huvudkontor utomlands.

om semestercellen matas med jaktberättelser är manuskriptet ännu vackrare, vilket skickas till kategorin upptäckta bedragare, dvs alla rotade i grunden, och exempel på sensmoral dessa kan hjälpa dig att skriva, bara när jag var i Thailand efter tsunamin överallt var poliser från alla länder och tandläkare men ingen gjorde någonting, de slappnade bara av de första veckorna.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-25 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP