Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

går och går.

känns som jag aldrig .
kommer fram till ljuset.
det som brinner ger glädje.
vad är det som händer.
sker i min kropp och själ.
det är nog sorgen.
som aldrig vill läka ut.
i mitt hjärta.'
som jag går och går,
är aldrig framme.¨
dit jag skall en dag.
till evighetens ljus.
sorgen sorgen du finns i mig.
den vill aldrig läka ut.
men det finns ljus glimtar.
när du solen lyser ,.
värmer och ger glädje.'
naturen dig kan jag inte leva utan.'
ljuset och mörkret är som .
natt och dag.
tack alla kära som finns för mig .'
skrev i dag av birgitta 26.8.2021




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-26 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP