Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Ibland klokuggla


Då jag tänker på allt
BLir jag bara fördärvat ledsen

ser i bland sådant önskar kommentera

Men kan. Inte
för vet rekylen kommer
som en björnsax

Förstår så tungt det känns
tvingas ha en munkavle
jag känner samma

som kvävd under isens täcke






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2021-08-26 18:56



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kan så vara även vänner gillar inte alltid
en lägger ett klokt ord
att vilja väl...kan bli en repa i lacken

2023-08-31
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP