Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till minne av en kär gammal vän


ETT RESTAURANGBESÖK I TIDEN

Luften gick ur mig

Jag går in mot stan

där vi så ofta höll till

Jag hann till desserten

Sen kom ett besked

Det var som om tiden stod still

 

 

Minnena virvlar förbi

som de gör när en vän gör sorti

Spelningar, låtskriveri

Minnenas punkgalleri

Minnen passerar revy

Till all trösts Gud måste jag fly

 

 

Där låg replokalen vi hade ett tag

Jag går åt ett helt annat håll

Tyngd av den sorg som har drabbat i dag

som visar vad som spelar roll

 

 

Det gick 41 år

Ja, t o m mer

Vi härjade runt i vårt län

I backspegeln finns allt

som andra ej ser

som tilldrog sig bakom vår scen

 

 

Och fastän vi tappat

kontakten ibland

är saknaden smärtsam

och stor

Vi var ju två fans

och två hjärtan i brand

de åren

av antiglamour

 

 

LARZ GUSTAFSSON  27/8 2021

 

I ljust minne bevarad.




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2021-08-27 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP