Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken ger värme.

kärleken är att ha känslor.
till någon att ha känslor.
.att bara känna känslor.
att våga vissa sina känslor.
att bara ta e mot kärleken.
kärleken är att förlåta varan.
att aldrig svika varandra.'
att bara finns för varandra.
att bara glädjas.
att den andre finns.
där i tänker min dröm-
i dag lever finns jag.
nästa minut kan den du.
älskar mest inte finnas,
då finns dom där uppe.
i molnen i himmelen.
med alla änglarna
kärlek ge varandra kärlek varje dag,
be om förlåtelse när ni bråkat .
varje minut kan vara den sista.
tack för att kärleken finns,
den håller värme på vår jord ännu.
av birgitta skrev i dag




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-28 12:44



Bookmark and Share


  Koloristen
JA!
2021-08-28
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP