Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TERAPEUTISKA BEKÄNNELSER

De enda som mördaren kände att han
kunde lätta sitt dåliga samvete inför
var prästen och sin terapeut eftersom
dessa hade tystnadsplikt,
vilket gjorde dem till medbrottslingar
i beskyddande av en brottsling vilket
med tiden medförde samvetsbetänk-
ligheter för både präst och terapeut,
som vände sig till en präst och en
terapeut för att lätta på sina dåliga
samveten som fick till följd att den
prästen och terapeuten i sin tur fick
dåliga samveten som i sin tur upp-
sökte en präst och en terapeut för att
lätta sina samveten som medförde att....

-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2021-08-28 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP