Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarlättja som senare skaver

Så sjunger själva
sommarens stenar
sånger som smeker sinnet soligt

Solstings skratten sker samtidigt,
som solen stiger

Svedan stinger senare,
som saltvatten spillt sår

Sömnen syr sedan sovsäckens särskilda sömmar,
som skaver sammetslent




Fri vers av Heidi med Pennan i handen
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-29 15:07



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Sommaren vandrar mjukt i orden, fint…
2021-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Heidi med Pennan i handen