Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillfreds

Sveper en suck
runtom mig
en glad, lätt, skön suck

Bara jag vet
hur mycket
den enda djupa sucken
innehöll
Och bara jag vet.




Fri vers av Heidi med Pennan i handen
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-06 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heidi med Pennan i handen