Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TAL TILL MASSAN ÄR SOM ATT TALA TILL BOSKAP

I ett land där kyrkor gapar tomma
medan krogarna är fulla och bårhus,
sjukhus,fängelser och dårhus är över-
befolkade och dess demokrati cencu-
rerar sig själva för att de har något
att dölja är det lätt dra slutsatser om
ett lands belägenhet varvid ett ifråga-
sättande om samhällskontraktet är i
överensstämmelse med dess deklara-
tion äger sin legalitet.


-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 149 gånger
Publicerad 2021-08-30 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP