Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnenas sköra förtöjning

En dag läggs till
förtöjs i hamnen
och summeras
till detta liv

En dag tillägnad
mig, dig och alla levande
och minnena av dem som nu finns parallellt
till detta liv

En dag och varje dag
sådan dyrbar gåva
att fylla med kärlek och ro
till detta liv

En dag är jag rädd
kommer med storm som
lossa minnenas förtöjning
till detta liv

Vad blir summan av detta liv då?
Om jag inte levt
varje dag närvarande
njutit varje dags Lycka i Tacksamhetens varma famn..




Fri vers av Heidi med Pennan i handen
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-31 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heidi med Pennan i handen