Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omfamnar och omfamnas av Hösten

Ännu gröna blad
håller fast vid sin gren
höstvindar ökar i grad
jag önskar kylan blir sen

Skogen av årstiden dofta
finner röda bär och svamp
myser med skön kofta
följer spindelbytens kamp

Beskådar fåglar flyga i trupp
skickligt navigera till andra breddgrader
trädgårdsmöbler stuvas om till innegrupp
och i stan avfolkas våra estrader

I mitt bröst skön harmoni
trivs i åter ljusfattig tid
kravlöst och därmed fri
jag lättast når inre frid




Fri vers av Heidi med Pennan i handen
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-31 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heidi med Pennan i handen