Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mina djur försvann mina djur dog du stod bara och hånlog , mina tårar strömmade. jag vill bara gråta när jag tänker till baka bara gråta,varför


stenmuren död i skogen

önskar den stenmuren..'
föll i tusen bitar.
önskar huset försvann bort.
önskar dom onda andarna.
dör inne försvann bort.
hoppas ingen annan.
skal uppleva det jag .
och mina barn o djur fick uppleva i skogen.
önskar bara huset stenmuren.
ladan alt försvann därifrån .'
brunnen som du hällde olja i.
önskar det bara blir en äng.
där den ängen o sjön som jag älskade.'
jag önskar du aldrig ringt på min dörr.
du trodde min äldste son var min man.
du kom när jag sågade av mina finger toppar på jobbet.
jag var tvungen ta mina barn o fly på natten.
min ena son dricker en dog en går på terapi.'
du visste du hade ingen kärlek hos mig att hämta
aldrig älska en människa som hatar alla människor .
och alla mina djur det var mitt största misstag.
jag har mardrömmar om dig ännu i dag , men du kan inte göra mig o mina kära illa längre nu är du död sten död på riktigt du är bara en aska .
av birgittas skrev i dag 31.8.2021 vill bli fri från denna man i drömmarna




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2021-08-31 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP