Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FÖRGÄVES KASTAR DE STEN

Förgäves kastar de sten

den erbarmeliga armén

Dess klarsyn är oerhört klen

och dess världsbild skev och obscen

Varje dag går de till attack

detta föga fryntliga pack

Men det har de inget för

när jag ändå inte hör

 

LARZ GUSTAFSSON 2/9 2021

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2021-09-02 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP