Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En Halvtid människa

 

Jag!

Är

 

Vaken på halvtid

Sömnig på halvtid

 

Jag är en halvtidmänniska

Jag är en halvtid rörligt

 

Jag!

Är

 

På fulltid sysslolös

På fulltid smaklös

 

Jag är på fulltid gammalt

Jag är på fulltid vinglös

 

Jag!

Är

 

På Fulltid sällskap lös  

För alltid ensam

 

Jag!

Är

 

Bara ensam och ensam och helt ENSAMT!

I den djävla …!

 

SVERIGE!

 

Har förvandlade mig till icke nyttigt

Till en förlamad människa

 

Och drömlös

Och lust lös

 

Och livlös

Och öm lös

 

Utan kärlek

Utan min åsikt

 

Väntar på min avrättning!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2021-09-06 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP