Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Blodets färg



Är det så vi måste blöda
ofta och villigt
för att förstå blodets färg
vi måste kunna stå vid randen av ett hav
där hopplöshet och mörker vistas
för vi ska förstå livets villkor

ibland är krans och kista




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2021-09-06 16:31



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Stark sista strof
2021-09-06
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP